033skate is op zoek naar (meer) blokkers/verkeersregelaars op skates

Op het ritme van een heerlijke beat van onze live DJ, lekker skatenlongboarden of steppen op het Amersfoortse en Leusdense asfalt onder begeleiding van politie & verkeersregelaars. En tegelijkertijd sporten voor Dierenbeschermingscentrum Amersfoort: dat is 033 SKATE!

Altijd al eens midden op de Stadsring willen skaten, longboarden of steppen? Doe dan ook gezellig met ons mee en je bent gegarandeerd verzekerd van een ge-wel-dig begin van je weekend!!!

Skateseizoen 2017 starten we traditiegetrouw met de combinatie van een mooie tocht en een zeer spectaculaire demonstratie tijdens de pauze op Skatepark Vathorst. De 1e editie is een LIGHT versie, d.w.z. de afstand en het tempo liggen iets lager, zodat we er weer lekker in kunnen komen. We skaten, longboarden & steppen deze zomer op vrijdagavond 12, 19 en 26 mei; 2, 9, 16, 23 en 30 juni; en op 7 juli. Hopelijk tot dan! De start is altijd om 20.00 uur vanaf de Hof 6a bij El Tribunal. En daar eindigen we rond 22.00 uur met een gezellig drankje en heerlijke Spaanse pinchos voor de liefhebber.

Aanmelden als blokker/verkeersregelaar; ja graag via vrijwillgers033skate@gmail.com of via de intekenlijst op de dinsdagavond.

033Skate commissie,
Wilco, Ine, Paul, Bert, Anneke, Martin, Alex

Bookmark the permalink.

Comments are closed.