AIJV Clubkampioenschappen 2019

Langebaan & Marathon voor jeugd-, toer- en wedstrijdrijders!

Meedoen aan een echt kampioenschap in het jaar dat de AIJV haar 100-jarige lustrum viert? Dat kan op zaterdag 12 januari 2019. Vanaf 20:15 uur worden de AIJV Clubkampioenschappen gehouden op de Vechtsebanen in Utrecht.

Omdat de vereniging, zeker in dit feestjaar wil laten zien dat schaatsen echt voor iederéén leuk is, wordt het een bijzonder editie. In een paar uur tijd verbindt de jeugd zich met de senioren en worden toer- en/of wedstrijdrijders, als langebaan- en/of als marathonschaatsers allen op hun eigen niveau uitgedaagd. Doe mee, kom aanmoedigen en tref tegelijkertijd oude en nieuwe vrienden!

Aanmelden kan via een persoonlijke link die per e-mail is verstuurd op 2 december 2018. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 23 december 2018. Ieder actief lid van jong tot oud dat wil weten hoe groot zijn of haar talent is kan meedoen. Een wedstrijdlicentie is niet verplicht.

Categorie/afstand*:
Deel 1 lange baan
>> Pupillen E en alle andere jeugd schaatsers zonder wedstrijdlicentie rijden een 100 en 300 meter
>> Pupillen D,C,B en A met licentie, rijden een 300 en 500 meter
>> Recreanten in de categorie Junioren en senioren rijden een 500 meter en 700 meter
>> Wedstrijdrijders in categorie junioren en senioren rijden een 500 en 1000 meter
* wijzigingen voorbehouden

Deel 2 100-jarig Lustrum special : “Afval race”
>> Alle deelnemers, zowel recreant als wedstrijd niveau, in de categorie junioren en senioren en de pupillen met marathon licentie, schrijven we in voor een afval race. We starten in 1 of 2 groepen en gaan zo veel mogelijk rondes rijden waarbij we hopen de 10 kilometer zeker te passeren.

Wat valt er te winnen?
Medailles, veel medailles EN 100 jaar roem natuurlijk, want als grondlegger van de nieuwe AIJV schaatsgeneratie blijven we in alle statistieken terug komen. Voor de allerbeste van de avond ook nog een wisselbeker!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.