AIJV Clubkampioenschappen 2020

DEADLINE aanmelden AIJV-Clubkampioenschappen is zaterdag 18 januari 2020!

Na een aantal fantastische borrels en feesten vanwege ons afgelopen lustrum jaar, is het tijd voor de meer serieuze zaken van de komende eeuw! Op zaterdag 22 februari 2020 is het weer tijd om onze jaarlijkse kampioenen aan te wijzen en daarvoor gaan we weer een echte wedstrijd aan :

“De Clubkampioenschappen 2020”!
voor Langebaan & Marathon voor jeugd-, toer- en wedstrijdrijders!

Net als vorig jaar tref je oude en nieuwe vrienden, verbindt de jeugd zich met de senioren en word je als toer- of als wedstrijdrijder, als langebaan- of als marathonschaatser, op je eigen niveau uitgedaagd. Na deze avond kan jij je met trots de nieuwe generatie noemen van de volgende 100 jaar schaatsplezier bij AJIV

De datum van onze voorkeur is het helaas niet geworden, de 22e is namelijk het eerste weekeinde van de krokusvakantie en wellicht kan dan niet iedereen. Maar het biedt ook kansen want hoe fijn is het als je op zaterdag heel laat gaat slapen en maandags niet naar school hoeft of denk eens aan de kansen voor sommige wedstrijdrijders die wellicht nu ook een medaille halen kunnen omdat de snelste rijders er misschien dit jaar niet zijn…. Dus DE kans om je direct in te schrijven en om het kampioenschap mee te doen.

Wanneer?
Op zaterdag 22 februari 2020 om 20.15 uur gaan we beginnen en zullen we in een paar uur diverse onderdelen afronden.

Waar?
In Utrecht op de Vechtsebanen natuurlijk.

Voor wie is het?
Voor ieder actief lid van de AIJV die wel eens wil weten hoe groot zijn of haar talent is binnen de club. Je hebt GEEN wedstrijdlicentie nodig! Dus is het ook een heel mooi moment om eens te kijken of wedstrijden rijden iets voor je is!

Categorie/afstand*:

Deel  lange baan

  • Pupillen E en alle andere jeugd schaatsers zonder wedstrijdlicentie rijden een 100 en 300 meter
  • Pupillen D,C,B en A met licentie, rijden een 300 en 500 meter
  • Recreanten in de categorie Junioren en senioren rijden een 500 meter en 700 meter
  • Wedstrijdrijders in categorie junioren en senioren rijden een 500 en 1000 meter

* wijzigingen voorbehouden afhankelijk van het aantal deelnemers

Deel 2 “Afval race” **:

  • Alle deelnemers, zowel recreant als wedstrijd niveau, in de categorie junioren en senioren en de pupillen met marathon licentie, schrijven we in voor een afval race. We starten in 1 of 2 groepen en gaan zo veel mogelijk rondes rijden waarbij we hopen de 10 kilometer te passeren.

**wijzigingen voorbehouden

Wat kan ik winnen?
Medailles, veel medailles EN roem in de wedstrijd statuten EN respect van het thuisfront, je familie die op de bank zit en natuurlijk van alle mede – AIJVers alleen al omdat je meedoet!
Voor de allerbesten van de avond ook nog een wisselbeker. Daarover later meer. Schrijf je eerst maar eens in!

Hoe schrijf je je in?
Klik op de link in de e-mail die AIJV-leden ontvangen en meld je meteen aan. De deadline voor aanmelden is zaterdag 18 januari 2020, daarna sluit de inschrijving! Bevestiging van jouw of je kinds deelname ontvang je na die tijd.

Enthousiast?
Wat is er nu leuker dan schaatsen….? Nou schaatsen EN tegelijk nieuwe mensen leren kennen EN het ijs voor je alleen hebben EN meedoen aan een wedstrijd EN samen chocomel drinken EN nog een feestje vieren EN… Dus schrijf je vandaag nog in!

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.