AIJV Clubkampioenschappen Inline 2018

2018 AIJV Clubkampioenschappen Inline

Zaterdag 1 september 2018 van 12:00 tot 17:00 uur is het weer tijd voor de AIJV clubkampioenschappen op de AIJV combibaan. Het is een wedstrijd voor jeugd en senioren en zowel voor gevorderden als beginners! Het programma is namelijk voor alle categorieën; van pupillen 1 tot en met 4, kadetten, junioren en senioren/masters. Alle categorieën rijden 3 afstanden.

Het programma bevat diverse onderdelen; afstand, snelheid en behendigheid. Iedere deelnemer maakt kans op een prijs, spannend! Dit jaar heeft de AIJV elektronische tijdwaarneming inclusief leen transponders geregeld. Dus het is wel voor het ‘eggie’ maar het gaat toch ook vooral en merendeel om de gezelligheid.

Aanmelden voor de AIJV Clubkampioenschappen Inline kan tot en met zondag 26 augustus 2018 via de aanmeldlink (AIJV leden ontvangen deze per e-mail).

Dit in tegenstelling tot eerdere communicatie waarin 1 september 2018 werd genoemd en werd vermeld dat er ook op de baan aangemeld kan worden. Aanmelden op de baan kan dus niet! Deadline van aanmelden is vervroegd i.v.m. de nodige voorbereidingen.

Om de AIJV Clubkampioenschappen mogelijk te maken zijn helpende handen nodig. Samen met vrijwilligers is het mogelijk dit evenement te organiseren. Wil jij ook bijdragen als jurylid (opleiding niet noodzakelijk), als opbouwer/afbouwer/schoonmaker/en dergelijke, als verzorger van de ‘koek & sopie’ of misschien wel als entertainende en enthousiasmerende speaker? Meld je dan meteen aan via vrijwilligers@aijv.nl.

Naast deelnemers en vrijwilligers, zijn joelende toeschouwers ook van harte welkom. Dus neem je familie, vrienden, kennissen, buren en collega’s gewoon mee!

Praktische informatie op een rijtje:

Wat                                    AIJV Clubkampioenschap Inline 2018
Wanneer                            Zaterdag 1 september 2018
Waar                                  Combibaan AIJV, Bisschopsweg Amersfoort
Hoe laat                             Van 12:00 tot 17:00 uur
Aanmelden                       Via aanmeldlink tot 1 september 2018

Vrijwilligers                      Aanmelden via vrijwilligers@aijv.nl

Parkeren
Parkeren achter het Sportfondsenbad is niet meer mogelijk in verband met de sloop van het oude zwembad. Parkeren kan in de naastgelegen wijk. Let op, niet overal mag vrij geparkeerd worden! Meer informatie over parkeren: https://amersfoort.parkeerservice.nl/

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.