AIJV in “Kei in Sport’

Kei in Sport interviewde Fleur van den Berg, AIJV vrijwilligerscoördinator, over de broodnodige continue inzet van vrijwilligers in de sport- en recreatie. Vooral in de winterperiode is er altijd veel belangstelling voor de Amersfoortse IJsvereniging voor schaatsen en inlineskaten. Heel Amersfoort e.o. kijkt elke jaar vol verwachting uit naar hét ijs aan de Rubenslaan.

De strenge vorst krijgen we in ons lustrumjaar hopelijk kado. Voor de rest moet er hard werken gewerkt worden. Helemaal omdat de AIJV door de skeelersport inmiddels al jaren een ‘all year round’ een sportieve en gezellige vereniging is met een winter én een zomerprogramma voor jong en oud.

De vereniging draait geheel op de vrijwilligers. Daarom ook hulde voor hen die het tot nu mogelijk hebben gemaakt dat iedereen op zijn of haar niveau zich bij de AIJV kan uitleven met de fantastische schaats- en skeelersport. Zonder hen hadden we dit nieuwe jaar nooit ons 100-jarige jubileum bereikt.

Wil jij ook bijdragen aan nog eens 100 jaar AIJV? Hou dan de vacatures in de gaten of stuur vrijblijvend een e-mail naar vrijwilligers@aijv.nl.

AIJV IJsmeesters Foto 2018©FleurvandenBerg

AIJV IJsmeesters Foto 2018©FleurvandenBerg

Bookmark the permalink.

Comments are closed.