Broekhuis Amersfoort verenigingssponsor van AIJV

Op 7 november ondertekende de heer Evert Ruiter, directeur Broekhuis Amersfoort en Jilko de Kleine namens de AIJV een sponsorovereenkomst die voor de AIJV weer voor extra inkomsten kan zorgen.

Broekhuis Amersfoort draagt AIJV graag een warm hart toe. Broekhuis Amersfoort ondersteunt onze club met een clubbonus. Dit houdt in dat er een bedrag in de clubkas wordt gestort wanneer een lid van AIJV, of een ouder van een jeugdlid, bij Broekhuis Amersfoort een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen.

  • 250,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto (dit geldt voor alle merken van de Broekhuis Groep)
  • 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,- (dit geldt voor alle automerken)
  • 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,-  (dit geldt voor alle automerken)

Onze leden vullen op deze manier dus zelf onze clubkas aan. Help je mee?
Adres van Broekhuis Amersfoort: Fluorweg 49, Amersfoort, (T) 033-4670511

Broekhuis Amersfoort is onderdeel van de Broekhuis Groep. Broekhuis, vertegenwoordigt negen automerken – BMW, Ford, Hyundai, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, SKODA en Volvo – in 39 vestigingen. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. www.broekhuisgroep.nl

Spelregels: 

  • In aanmerking komen de leden van AIJV en de ouders van de eventuele jeugdleden. Bij iedere transactie met Broekhuis Amersfoort hebben zij recht op de genoemde geldbedragen.
  • De klant geeft zelf aan bij de verkoopadviseur of receptionist dat hij/zij AIJV een warm hart toedraagt en dat AIJV recht heeft op het sponsorbedrag. Bij onderhoud / schadeherstel dient dit aan de receptionist te worden aangegeven op het moment dat de auto naar de werkplaats wordt gebracht. Bij koop van de auto dient dit aan de verkoopadviseur te worden aangegeven voor het tekenen van de koopovereenkomst.
  • Het sponsorbedrag wordt 1x uitbetaald, dus aan 1 vereniging. Indien een lid van AIJV ook lid is van een andere vereniging welke gebruik maakt van de Broekhuis Clubbonus zal hij/zij een keus moeten maken welke vereniging het geld krijgt.
  • De klanten geven zelf aan bij de penningmeester van AIJV dat zij een auto hebben gekocht, onderhoud hebben laten uitvoeren of een schade hebben laten herstellen bij Broekhuis.Zowel de penningmeester als Broekhuis houden de score bij.

De sponsorbedragen worden per kwartaal afgerekend i.o.m. de penningmeester.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met de AIJV Sponsorcommissie.

Ondertekening door de heer Evert Ruiter, directeur Broekhuis Amersfoort en Jilko de Kleine, voorzitter AIJV

Ondertekening door de heer Evert Ruiter, directeur Broekhuis Amersfoort en Jilko de Kleine, voorzitter AIJV

Overeenkomst in PDF dokument: Broekhuis Amersfoort verenigingssponsor van AIJV info aan leden.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.