Gratis schaatsen voor Amersfoortse Jeugd

In het weekend van zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019 viert de Amersfoortse IJsvereniging (AIJV) feest. Dan is het namelijk exact 100 jaar geleden dat de vereniging is opgericht. En AIJV wil dit graag vieren met alle inwoners van de stad Amersfoort.

Daarom biedt de jubilerende vereniging aan dat de jeugd uit Amersfoort op zondag 1 december 2019 vrij kan komen schaatsen op de tijdelijke kunstijsbaan op het Eemplein in Amersfoort.

Er wordt in tijdsperioden van 1,5 uur geschaatst. Iedereen komt schaatsen kan zich aan het begin van een tijdsperiode melden. Om precies te zijn: bij de plek waar men de schaatsen kan ophalen en passen.

De baan is vanaf 10 uur open. Dan start ook de eerste tijdsperiode. Volgende tijdsperioden zijn:  12:00 uur, 14:00 en 16:00 uur. Bij veel belangstelling zal een extra blok vanaf 18:00 uur worden toegevoegd.

Voor iedere tijdsperiode zijn trainers van de AIJV op het ijs. Zij helpen de jeugd op weg en geven uiteraard schaatstips.

Neem voor verdere informatie een kijkje op de website van de Stichting Winterparadijs Amersfoort: https://www.winterparadijs-amersfoort.nl/

Bookmark the permalink.

Comments are closed.