/* CSS Document */

Inschrijven wedstrijden

Inschrijven voor wedstrijden

Voor deelname aan het volledige seizoen dien je je vooraf online aan te melden via https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijden (zowel regionaal als landelijk). Bij het inschrijven voor de eerste wedstrijd wordt er gevraagd of het voor de competitie betreft of één enkele wedstrijd. Tijdens het inschrijfproces wordt je automatisch doorgelinkt naar de betaalsite en na betaling kun je je kosteloos voor de wedstrijden aanmelden.

Let op dat aanmelden kan zodra de wedstrijd ‘open’ wordt gesteld. Deze datum staat bij de wedstrijdinformatie vermeld. Na sluitingsdatum is het alleen voor de regionale wedstrijden mogelijk om je ter plaatse ook in te schrijven. Je betaalt dan altijd de wedstrijdkosten ter plaatse, ook al heb je je online al voor de hele competitie ingeschreven.
Bij de landelijke wedstrijden kun je je niet meer ter plaatse aanmelden. Meld je je niet af voor de wedstrijd, geldt er een boete van € 10,= (alleen bij landelijke wedstrijden). Afmelden kan via de link die je ontvangt na inschrijven.

Op de inschrijfpagina van schaatsen.nl alsmede op de website van de SIS-MN wordt de aanvangstijd van de wedstrijd vermeld alsmede het tijdstip waarvoor je je moet hebben aangemeld bij de wedstrijdleiding.

Comments are closed.