Jeugdelfstedentocht 2020

Nog een paar weken en dan kunnen wij zeggen: ´It giet oan!’ Zaterdag 1 februari 2020 vindt de Jeugd Elfstedentocht plaats op de Vechtsebanen in Utrecht en jij kan daar aan meedoen!

Dit jaar is een speciale editie, want het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht (WKZ) is als goed doel verbonden aan dit evenement. Alle kinderen kunnen schaatsen voor kinderen in het WKZ. De opbrengst van de sponsoractie gaat naar onderzoek van het kinderhart.

Voor informatie over deze sponsoractie, hoe een actie op te zetten, verwijzen wij je naar de flyer: 2020 Jeugdelfstedentocht Vechtsebanen Utrecht SponsorpakketLet op: Kinderen worden opgeroepen om een sponsoractie op te zetten, dit is echter niet verplicht. Dus meedoen zonder sponsoractie behoort ook tot de mogelijkheden!

De jeugdleden van AIJV met een schaatsabonnement op zaterdagmiddag krijgen gratis een startbewijs. Voor de overige jeugdleden en eventuele introducés zijn kortingsvouchers beschikbaar. Met een ingevulde kortingsvoucher betaal je 3,50 euro i.p.v. 7,00 euro aan de kassa van de Vechtsebanen.

Vooraf Online inschrijven kan ook. Je betaalt dan 7,00 euro voor deelname. Klik op de link en klik vervolgens op Tickets onder Jeugd Elfstedentocht. Bestel je vooraf een ticket dan ben je zeker van een startbewijs. Wanneer je een startbewijs aan de kassa koopt met de kortingsvoucher bestaat de mogelijkheid dat de startbewijzen uitverkocht zijn.

Goed om te weten: de Vechtsebanen doneert alle inkomsten uit de verkoop van tickets zonder aftrek aan het WKZ.

Doe jij ook mee op zaterdag 1 februari van 13.00-15.00 uur?

Voor de organisatie van dit evenement is het van belang om vooraf te weten op hoeveel deelnemers en eventuele introducés wij kunnen rekenen. Vul daarom onderstaand inschrijfformulier in vóór zaterdag 18 januari a.s.

Rond donderdag 23 januari 2020 krijg je van Nettie Vinke en Ilse Snoek per mail de kortingsvoucher en de laatste info door.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.