/* CSS Document */

Jeugdschaatsen en Jeugdskaten

Jeugd Amersfoortse IJsvereniging (AIJV)

P1080527

 

Schaatsen

De Amersfoortse IJsvereniging biedt voor de jeugd van 6 tot en met 11 jaar het jeugdschaatsen aan. De kinderen leren op een leuke manier schaatsen. De trainingen zijn zaterdagmiddag van 17:30 tot 18:30 uur op de VechtseBanen in Utrecht. Er wordt lesgegeven in verschillende groepen die ingedeeld zijn naar niveau en leeftijd. Elke groep heeft een vaste trainer en hulptrainer/ouder.

Planning 2017/2018: In februari wordt er op de ijsbaan in Utrecht de jeugdelfstedentocht gereden. De kunstijsbaan wordt dan omgetoverd tot de Friese provincie met alle beroemde plaatsjes, bruggetjes en andere herkenningspunten van de tocht der tochten. Dit evenement trekt elk jaar duizenden kinderen.

Het schaatsseizoen wordt op het ijs afgesloten met het diploma schaatsen. De kinderen leggen hierbij meerdere snelheidsproeven af voor het schaatsdiploma.

Als afsluiting van het seizoen organiseren we voor al onze Jeugdschaatsers, hulptrainers en trainers een leuk uitje. Aan het eind van deze dag worden de schaatsdiploma’s uitgereikt.

De volgende video’s van Sinterklaas en schaatsen is cool geven een indruk van de activiteiten van de vereniging. Kijk maar mee en kom het zelf ervaren. De eerste en tweede proefles wordt gratis aangeboden. Kom jij ook?

Skaten

Van april tot en met september zijn er trainingen. In de vakantieperiode is er een zomerstop. De trainingen zijn op de eigen baan bij het clubhuis aan de Rubensstraat.

De trainingen zijn op donderdag van 18:15 tot 19:00 uur (6 tot 9 jaar) en van 19:00 tot 20:00 uur (10 t/m12 jaar). Op vrijdag zijn de trainingen van 18:30 tot 19:30 uur (6 t/m 12 jaar). Het plezier van de kinderen staat bij deze training voorop. Beschermingsmiddelen (een helm, pols-,knie- en elleboogbeschermers) zijn verplicht.

Het is mogelijk om een keer mee te doen en te kijken of het iets voor je is. Van harte welkom bij de training van AIJV. Kom jij ook?

Informatie

De kosten van het donateurschap of lidmaatschap staan op de tarieven pagina.
Aanmelden kan via het het aanmeldingsformulier. Afmelden kan met het afmeldings formulier.

Voor meer informatie over het jeugdschaatsen graag contact opnemen met Frits van Arkel.

 

 

 

Warning: Parameter 2 to CommentsInterceptor_RS::flt_comments_clauses() expected to be a reference, value given in D:\www\aijv.nl\www\wp-includes\class-wp-hook.php on line 286

Comments are closed.