Keistad Inline Skate Toertocht 100/66/33km

2019 Keistad Inline Skate ToertochtDe Amersfoortse IJsvereniging, bestaat 100 jaar. Reden voor een jubileum Veluwetocht oftewel de Keistad Inline Skate Toertocht. De tocht is toegankelijk voor AIJV-leden en skeelertoertocht-rijders uit Nederland en de rest van de wereld. Hoe meer zielen hoe meer vreugd :))

Er zijn drie routes met verschillende afstanden en snelheden. De tochten worden in peloton gereden.
• 33 km, kruissnelheid 15-17 km / uur (paarse route)
• 66 km, kruissnelheid 18-20 km / uur (blauwe route)
• 100 km, kruissnelheid 21-23 km / uur (blauwe + oranje route)

Verschillende startijden!
We eindigen gezamenlijk om ca. 15:30u en gaan dan met zijn allen op foto op de AIJV combibaan. Dat betekend dat we de volgende starttijden hanteren:
• 33 km: 12:30 uur
• 66 km: 11:00 uur
• 100 km: 9:00 uur

LOCATIE 
Start- en eindpunt is bij het AIJV-clubgebouw aan de Bisschopsweg 177, 3817 BT in Amersfoort.

2019 Keistad Inline Skate Toertocht - Jubileum Veluwetocht

2019 Keistad Inline Skate Toertocht – Jubileum Veluwetocht 100-66-33km

BEGELEIDING ROUTES
De routes zijn niet uitgepijld. Elk peloton is voorzien van voorrijders van de AIJV, die de route en het tempo bepalen. Het tempo wordt bepaald van de rijders in het peloton, zodat iedereen het kan bijhouden, hou hierbij zelf wel rekening met de aangegeven tempo (zie hierboven genoemd). Onderweg wordt er gepauzeerd voor eten en drinken.
Bij de 100 en 66 km rijden er fietsers voor en achter. Bij de 100 km en 66 km tocht gaat er een volgauto mee. EHBO is aanwezig. Na afloop op de foto en natuurlijk gezamenlijk wat eten en drinken.

AANMELDEN
AIJV-leden ontvangen een e-mail met een persoonlijke link waarmee zij zich kunnen aanmelden. Skeeleraars die geen lid zijn van de AIJV kunnen zich vooraf aanmelden via vrijwilligers@aijv.nl.
De minimum leeftijd voor deelname aan de 33 km toertocht is 15 jaar indien hij zij toestemming heeft van de ouder/verzorger. De minimum leeftijd voor deelname aan de 66 km en 100 km toertocht is 18 jaar. Deelname aan de Keistad Inline Skate Toertocht geschied geheel op eigen verantwoordelijkheid. Het dragen van een helm is verplicht en pols-, elleboog- en kniebeschermers dringend aanbevolen.

INSCHRIJFGELD
Inschrijfgeld voor deelname is € 10,00. Contant te voldoen op de dag zelf (pinbetalingen zijn niet mogelijk!). Alle deelnemers krijgen een herinnering in de vorm van een medaille.

KLEEDKAMERS
Deelnemers kunnen de gehele dag gebruik maken van de kleedkamers en douches van de SRO gymzaal direct naast het AIJV-clubhuis. Kleedkamer open vanaf 8:00 uur tot 17:00 uur.

PARKEREN
Parkeren achter het inmiddels volledig gesloopte Sportfondsenbad is niet meer mogelijk. Parkeren kan in de naastgelegen wijk. Let op, niet overal mag vrij geparkeerd worden! Meer informatie over parkeren: https://amersfoort.parkeerservice.nl/ 

Deelnemers aan de AIJV Keistad Inline Skate Toertocht kunnen zondag 23 juni 2019 gratis parkeren op het ‘hondenveldje’ naast de combibaan. Download de 2019 Veluwetocht – Routebeschrijving AIJV Clubhuis of zie de contactpagina.

2019 Veluwetocht - Parkeren AIJV

Bookmark the permalink.

Comments are closed.