Rhine on Skates 2017

Op 26 Augustus gaat het weer gebeuren: de Rhine on skates wordt gereden. Ook dit jaar wil Mylou de tocht gaan organiseren, om met een groep van de AIJV deze schitterende tocht te skaten. Een tocht langs wijnvelden, kastelen en de beroemde rots van Loreley. In 2009 heeft de AIJV voor het eerst hieraan deelgenomen, laatste jaar zien we dat de animo iets afneemt, maar we willen jullie deze mooie tocht niet onthouden.

Rhine on Skates is 135 km lang en gaat van Rudesheim naar Koblenz en aan de andere kant van de Rijn weer terug naar Rudesheim. Tempo is ongeveer 20 km/u en er zijn goed voorziene stops rond de 30-35 km; met onder andere in Koblenz een pauze van 1 uur met een goed bord pasta als lunch.

Wil je aan deze mooie tocht meedoen, geef je dan snel op bij Mylou Scheffer (mikesmyls@ziggo.nl). Als we ons met 10 personen voor 30 juni inschrijven zijn de kosten 42,- Eur. Na deze datum is aanmelden nog steeds mogelijk maar zijn de kosten wel wat hoger. Bijkomende kosten zijn de reiskosten, overnachtingskosten op de camping  (www.Rheingaucamping.de); een mooi Rhino shirt, en je eten/drinken voor en na de tocht. Meer informatie staat in de bijlage en op www.rhine-on-skate.de  Heb je nog vragen, dan horen wij dat natuurlijk graag.

https://www.aijv.nl/wp-content/uploads/2017/06/Rhine-on-skates-2017.pdf

Mylou en de skate commissie
Jan, Frans en Alex

Bookmark the permalink.

Comments are closed.