/* CSS Document */

Wedstrijdlicentie

Om deel te nemen aan wedstrijden dien je in het bezit te zijn van een wedstrijdlicentie.
De schaatsbond KNSB waaronder de meeste wedstrijden binnen AIJV vallen hanteert één licentiesysteem voor alle disciplines (schaatsen en inlinen). De kosten hiervoor hangen af van je leeftijd en kun je terugvinden op: https://knsb.nl/licenties/prijs-wedstrijdlicentie-en-wedstrijddaglicentie/

Zie: https://knsb.nl/algemeen/wedstrijdlicentie/  voor alle informatie en voor het aanvragen van een KNSB licentie.
Indien je deze pagina voor het eerst bezoekt en nog geen licentie (vanuit langebaanschaatsen) hebt, kies in de menubalk bovenin voor MIJN KNSB en maak een profiel aan.
In je ‘MIJN KNSB’ omgeving kun je aangeven bij welke vereniging je sport, of je een sponsor hebt, je wedstrijdnummers en transpondernummers toevoegen.

Ook kan je in één seizoen 2x deelnemen aan een wedstrijd zonder licentie, op bais van een zgn. ‘wedstrijddaglicentie’ (https://knsb.nl/algemeen/wedstrijddaglicentie/).  Wil je vaker dan 2x deelnemen aan een wedstrijd dan dien je een volledige KNSB licentie aan te schaffen.

De aangesloten sporten van de KNSB waar wij vanuit de AIJV mee te maken hebben, langebaan schaatsen, marathon schaatsen en inline skaten, hebben een individueel karakter. Dit betekent dat er voor het meedoen aan een wedstrijd vanuit de sporter zelf een aanmelding / registratie moet worden gedaan. De vereniging kan dit niet voor de rijders overnemen.

Comments are closed.