AIJV ontvangt Stadsoorkonde

Superrrrr trots op de Stadsoorkonde die we mochten ontvangen uit handen van onze burgemeester Lucas Bolsius tijdens het Sportgala Amersfoort in de Flint.

We zijn onze leden, donateurs en vooral vrijwilligers zéér dankbaar dat de AIJV zich kon ontwikkelen tot een all year round vereniging voor schaatsen en inline skaten.

DANKJEWEL!

 

 

Foto 2019 Patrick Keij

 

 

De wintertrainingen (schaats- en zaaltraining) zijn voor de jeugd én volwassen en voor zowel recreanten als wedstrijdrijders. In de zomermaanden binden we vooral de skeelers onder en dat vullen we aan met conditie- en fietstrainingen. Instappen kan ten alle tijden, ook halverwege het seizoen.

AIJV is gerenommeerd partner van de 033Skate. Op het ritme van een heerlijke beat van een live DJ, lekker skaten, longboarden of steppen op het Amersfoortse en Leusdense asfalt onder begeleiding van verkeersregelaars.


Pelle Bolsius (schaatsen) was genomineerd voor het tiende Amersfoortse Sportgala. Op maandag 25 november 2019 werden de Sportman, -vrouw, -ploeg en -talent van 2019 bekendgemaakt. Helaas viel Pelle deze keer net niet in de prijzen. Desondanks is genomineerd worden al een hele eer. De AIJV is daarom niet minder trots en blij voor hem.

Op je twaalfde al zo serieus met je sport bezig zijn. Elke dag met plezier naar de Vechtsebanen.

Veel dank aan zijn trainers Bas van Weerden, Sander Lamme en Marcel Scheperkamp. Jullie maken hem en al zijn teamgenoten elke dag beter!

Dank ook aan AIJV en SVU. De clubs zijn de basis voor dit succes. En last but not least SkateUnited. De toewijding, het enthousiasme en de persoonlijke aandacht bij SkateUnited zijn goud waard” aldus trotse moeder Marica Bakker

Bookmark the permalink.

Comments are closed.