Het is zover, we kunnen weer op de skates in AIIJV clubverband!

Dinsdag 19 mei 19:30 uur gaat de eerste toerskate-avond 2020 dan toch echt van start voor groep 2 t/m 6. Groep 1 start een week later. De vertrouwde dinsdagavonden zullen er anders uit gaan zien dan dat we gewend zijn, t.g.v. de Coronapandemie. Desalniettemin hebben we enorm veel zin!

We gaan voor het plezier en niet voor de prestatie!

Hier alvast de grootste veranderingen op een rij. In de mail die jullie ontvangen staat uitgebreider beschreven hoe we de dinsdagavonden vorm gaan geven. Leidend t.a.v. de veranderingen zijn de richtlijnen vanuit het RIVM, NOCSF, de KNSB en de gemeente.

  1. We rijden in groepjes van max 6 personen, met de anderhalve meter in acht nemend, ook tijdens het skaten en de stops bij bijvoorbeeld stoplichten.
  2. Je mag op zijn vroegst om 19:20 uur het AIJV terrein op en 10 minuten na terugkomst moeten we vertrekken. Bij voorkeur kom je in skeeleroutfit aan, je kan je skates aandoen op het middenveld van de 400 meterbaan.
  3. Je neemt je eigen EHBO-setje mee, in de mail staan tips voor de inhoud van dit setje.
  4. De ingang van het AIJV terrein is aan “het van Zwollaantje”, omdat de jeugd traint aan de andere kant van de baan.
  5. Fietsen kan je stallen op het AIJV middenveld van de 400 meterbaan. Auto’s kan je parkeren op de parkeerplaats aan de Gasthuislaan, t.o. CJVV en betaald parkeren aan de Rubensstraat.
  6. Je kan geen gebruik maken van het clubgebouw en de toiletten, waardevolle spullen kunnen dus niet achter slot en grendel.

Tot dinsdagavond,
de skatecommissie Marjolein, Jan, Guido en Alex.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.