/* CSS Document */

Jeugdschaatsen en skaten

Jeugdskaten
Van april tot en met september 2022 zijn er bij droog weer trainingen. In de vakantieperiode is er een zomerstop. De trainingen zijn op de eigen baan bij het AIJV-clubhuis aan de Rubensstraat. Het plezier van de kinderen staat bij deze training voorop.

De trainingen zijn voor voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Op dinsdag van 18:30 tot 19:30 uur en vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur en van 19:00 tot 20:00 uur.

Beschermingsmiddelen (een helm, pols-, knie- en elleboogbeschermers) zijn verplicht!

Start2Skate
Dinsdag 5 april 2020 starten we weer met Start2Sklate. In vijf trainingen bij AIJV leer je de basisvaardigheden van inline-skaten:

  • door ervaren trainers
  • in kleine groepen
  • veilig op de skate-baan van AIJV

Deelnameprijs voor Start2Skate is € 25,–. Word je na deelname aan Start2Skate lid van AIJV, dan wordt de € 25,– in mindering gebracht op de contributie van je lidmaatschap. Voor leden van AIJV is deelname gratis.
Meer informatie over Start2Skate voor jeugd vind je in deze flyer

Proefles
Een proefles is altijd mogelijk. Hiervoor graag aanmelden bij de ledenadministratie@aijv.nl.

Jeugdschaatsen
De Amersfoortse IJsvereniging biedt voor de jeugd van 6 tot en met 11 jaar het jeugdschaatsen aan. De kinderen leren op een leuke manier schaatsen. De trainingen zijn zaterdagmiddag van 17:30 tot 18:30 uur op de VechtseBanen in Utrecht. Er wordt lesgegeven in verschillende groepen die ingedeeld zijn naar niveau en leeftijd. Elke groep heeft een vaste trainer en hulptrainer/ouder.

In februari wordt er op de ijsbaan in Utrecht de Jeugdelfstedentocht gereden. De kunstijsbaan wordt dan omgetoverd tot de Friese provincie met alle beroemde plaatsjes, bruggetjes en andere herkenningspunten van de tocht der tochten. Dit evenement trekt elk jaar duizenden kinderen.

Het schaatsseizoen wordt op het ijs afgesloten met het diploma schaatsen. De kinderen leggen hierbij meerdere snelheidsproeven af voor het schaatsdiploma.

Als afsluiting van het seizoen organiseren we voor al onze Jeugdschaatsers, hulptrainers en trainers een leuk uitje. Aan het eind van deze dag worden de schaatsdiploma’s uitgereikt.

De volgende video’s van Sinterklaas en schaatsen is cool geven een indruk van de activiteiten van de vereniging. Kijk maar mee en kom het zelf ervaren. De eerste en tweede proefles wordt gratis aangeboden. Kom jij ook?

Informatie jeugd
De kosten van het donateurschap of lidmaatschap staan op de tarieven pagina.
Aanmelden kan via het het aanmeldingsformulier. Afmelden kan met het afmeldings formulier. Voor meer informatie over het jeugdschaatsen graag contact opnemen met Nettie Vinke.

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com