Schaatsavontuur Zweden februari 2019

Schaatsavontuur in Zweden van 5 tot en met 9 februari 2019

Met de hittegolf nog vers in gedachten lijkt het ijsseizoen nog ver weg. Al zal menigeen deze zomer juist verlangen naar een echte winter met natuurijs. Al is het inlineskateseizoen nu nog volop bezig, toch zijn er al heel mensen achter de schermen bezig voor de periode dat de ijzers weer ondergebonden kunnen worden. Zelfs al met plannen voor 2019!

Volgend jaar wordt namelijk het 100-jarig bestaan van de AIJV gevierd met een prachtig lustrumprogramma. Een van de onderdelen van dat programma is een schaatsreis naar Bjorkfors in Zweden van 5 tot en met 9 februari 2019.

Zwedenreis accomodatie

Foto©RoelofBenthem

Dit is een reis voor de avontuurlijke toerrijders van de AIJV (alle niveaus). Onder leiding van een gids verkennen we de prachtige Zweedse meren. Het bijzondere is dat we speciaal voor het lustrum het gehele pand en de beide gidsen tot onze beschikking hebben. Ook kunnen we gebruik maken van dorpshuis voor gezellige activiteiten en de plaatselijke sauna naast het meer. Kortom we kunnen er een echt winters lustrumfeest van maken.

We hebben een groepskorting bedongen, waardoor we voor 390 euro per persoon hier kunnen verblijven, incluis vol pension en gidsen. De vliegreis en autohuur zijn hier niet bij inbegrepen, dit moet je zelf regelen. Er kunnen maximaal 36 schaatsers mee en er zijn 12 kamers beschikbaar. Je deelt dus een kamer.

Ben je serieus geïnteresseerd, meld je meteen aan. Aanmelden kan tot 1 november 218. Voor aanmelden of meer informatie stuur je een mail naar: agnes.kemperman@gmail.com

Lang zal de AIJV leven in de gloria!

Zwedenreis groepsfoto

Foto©RoelofBenthem

Bookmark the permalink.

Comments are closed.