Terugblik & Foto’s Clubkampioenschappen Inline 2018

Op zaterdagmiddag 1 september 2017 werden de AIJV Clubkampioenschappen Inline weer gehouden op de AIJV combibaan.

De hele club kwam bij elkaar! Zowel de jeugdige en zeer getalenteerde wedstrijdrijders, als de jeugdige beginnelingen. En ook de senioren, junioren, recreanten, stram of niet, ze deden allemaal mee!Het programma bevatte diverse onderdelen; afstand, snelheid en behendigheid. Daarbij gold niet automatisch dat de snelste die het eerste over de streep kwam, de winnaar was. Zo was de winnaar van het behendigheidsparcours, dat twee keer afgelegd moest worden, degen die het meeste progressie had gemaakt.

Was je niet aanwezig? Dan heb je echt wat gemist! Prachtig weer, goede sfeer, veel gezelligheid en plezier én een welverdiende dikke reep van Tony Chocolonely! Zorg dat je er bij bent volgend jaar!

We zijn ontzettend blij met de vrijwilligers die zich enorm hebben in gezet om dit event mogelijk te maken. Daarom grote DANK voor de kartrekkers, jury, schoonmakers, barmedewerkers en iedereen die direct of indirect dit evenement hebben mogelijk gemaakt.

Zie hier de foto’s en het filmpje vol sportiviteit en het plezier van de deelnemers van de AIJV Clubkampioenschappen Inline 2018. Foto en film credits: Hein Visser, Ingrid Wasser, Fleur van den Berg en Flore Room.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.