/* CSS Document */

Zomertrainingen

De zomertrainingen starten na het schaatsseizoen in april, mei en eindigen in september. In de grote vakantie is er een zomerstop. De trainingen zijn voor de groepen toerrijders/recreanten en wedstrijdrijders. Zowel voor de jeugd als volwassenen (senioren).

  • SSK >> Senioren inlineskategroep Recreatief inline skaters.
  • WSK >> Wedstrijd inlineskaters
    Aangeduid als inliners of WSK (wedstrijd skategroep). Deze groep rijdt mee met de regionale, landelijke en/of Europese wedstrijden.
  • TSK >> Training skategroep
    De Jeugd wedstrijd schaatsers (pupillen t/m junioren) die in zomer vooral lekker samen willen trainen, misschien wel eens een wedstrijd willen inlinen, maar zich vooral willen prepareren op het schaatsseizoen.
  • STG >> Schaats trainingsgroep
    Senioren wedstrijdschaatsers die zich in de zomer willen prepareren op het schaatsseizoen.

Het overzicht van de diverse zomertrainingen en tijdstippen van 2018 staat hieronder vermeld. Omdat er diverse niveaus SSK zijn, zijn de trainingen op de dinsdagavond voor hen onderverdeeld in 5 groepen van beginners tot gevorderden. Lees hier voor hoe deze groepen zijn ingedeeld.
Scrol verder naar beneden voor het overzicht van het voorbeeld van een te kiezen programma voor wedstrijd sporters. Het staat een ieder vrij om een eigen (wedstrijd)programma samen te stellen op basis van eigen inzicht en agenda.

Fietstraining 
Iedere maand zal er bij op de wielerbaan van WV Eemland een tijdrit worden gereden. Deze worden één keer in de maand op een vrijdag gereden. Communicatie volgt later.

STG programma
Vanaf ½ juli 2018 zal er op vrijdag een extra schaats specifieke training verzorgd worden voor
junioren en senioren wedstrijdrijders. De training zal bestaan uit inlinen en bij minder weer uit
schaatsplank.

Naast het wedstrijd trainingsprogramma zijn bij alle wedstrijden van de Dave van Dam Inline Competitie AIJV coaches aanwezig om de AIJV-rijders te begeleiden. De AIJV denkt haar leden hiermee een mooi afwisselend zomer programma aan te bieden. Suggesties en vragen zijn uiteraard van harte welkom!

Voor het winterseizoen ga naar >> Wintertrainingen2018 AIJV Zomerprogramma

2018 AIJV Voorbeeld Zomerprogramma Wedstrijd Sporters

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com