/* CSS Document */

Jureren

De AIJV wordt geacht, net als alle verenigingen, een bijdrage te leveren bij de wedstrijden op de baan in Utrecht. Eén daarvan is het wekelijks jureren op zondag en ook op de dinsdag bij de wedstrijden.

Voor het jureren op zondag wordt een rooster gemaakt aan het begin van ieder seizoen door de jury coördinator (jurycoordinator@aijv.nl). Ingeroosterd worden de licentie rijders omdat zij ook kunnen deelnemen aan wedstrijden.

Het is van groot belang dat je meedoet met het jureren! Dat is niet zomaar; het niet opdagen van jury-leden kan leiden tot het verlies van startplaatsen en dat willen we graag voorkomen. Kun je niet op de geplande datum, dan is dat op zich geen probleem, maar regel dan wel zelf iemand om mee te ruilen.

Een aantal mensen komen maar een maal voor op dit rooster. Zij kunnen gevraagd worden voor het assisteren bij baankampioenschappen en dergelijke.

Indien men liever op dinsdag dan op zondag wilt jureren, dan kan dat aan het begin van het seizoen gemeld worden bij de jury coördinator van de AIJV of bij het aanvragen van de abonnementen op het aanvraagformulier.
Het jureren op de wedstrijden op dinsdag wordt gedaan door de ouders. Zij worden hiervoor apart gevraagd.

Onderdeel van het jureren is het klokken met een stopwatch. In bijgaande (Word) handleiding wordt hierover uitleg gegeven.

Mijn dank,
Jurycoördinator Klaas Koelewijn

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com