033 SKATE

AIJV organiseert in samenwerking met Sporters United ook in 2023 weer de 033 SKATE, het jaarlijks inline-skate-festijn dat vijf vrijdagavonden door de Amersfoortse wegen en straten trekt. Niet alleen skaters zijn welkom, maar ook steppers en longboarders rollen met 033 SKATE mee.
Achter een muziekauto waarop iedere week een andere DJ live (!) staat te draaien, wordt er een tocht gereden die varieert van 14 tot 21 kilometer met een gemiddelde snelheid van 16-17km per uur. 033SKATE rijdt onder begeleiding van verkeersregelaars, het overige verkeer wordt dus voor je stilgezet!

De data waarop 033 SKATE wordt verreden, vind je hier.
De start is om 20:00 uur op de Hof bij Café De Blauwe Engel. Daar komen we rond 22:00 uur ook weer terug en dan is het tijd om onder het genot van een heerlijk hapje en drankje na te genieten van de gezellige rit.

Kijk voor meer informatie (bijvoorbeeld over het wel of niet doorgaan van de tocht bij slecht weer én de spelregels) op de 033 SKATE website. Of voeg 033 SKATE toe op Facebook en/of Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws over 033 SKATE.