033 SKATE

AIJV organiseert jaarlijks het inline-skate-festijn 033 SKATE. Op zes vrijdagavonden kunnen deelnemers op skates, step en longboard rollen over het Amersfoortse asfalt: van de woonwijken tot de stadsring, we komen overal!

Achter een muziekauto waarop iedere week een andere DJ live (!) staat te draaien, wordt er een tocht gereden die varieert van 14 tot 21 kilometer met een gemiddelde snelheid van 16-17km per uur. 033SKATE rijdt onder begeleiding van verkeersregelaars, het overige verkeer wordt dus voor je stilgezet!

De data waarop 033 SKATE wordt verreden, vind je hier. De start is om 20:00 uur bij Eetcafé ’t Draeckje aan de Hellestraat. Daar komen we rond 22:00 uur ook weer terug en dan is het tijd om onder het genot van een heerlijk drankje na te genieten van de rit.

Kijk voor meer informatie (bijvoorbeeld over het wel of niet doorgaan van de tocht bij slecht weer én de spelregels) op de 033skate website. Of voeg 033 SKATE toe op Facebook en/of Instagram, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws over 033 SKATE.