Parkeren

Parkeerruimte bij AIJV is beperkt beschikbaar, probeer daarom zoveel mogelijk per fiets of carpool naar AIJV te komen. Voor degenen die per auto naar AIJV komen zijn er de onderstaand genoemde parkeermogelijkheden.

Parkeervergunningen voor vrijwilligers

AIJV beschikt over 5 parkeervergunningen voor het parkeergebied B8. Dat is het in oranje aangegeven gebied op onderstaande kaart.

Deze vergunningen zijn primair bedoeld voor gebruik door vrijwilligers van AIJV of van andere organisaties die ons terrein gebruiken.

Om gebruik te maken van één van deze vergunningen kan je een aanvraag indienen via dit formulier. Doe dit wel minimaal een dag van te voren, zodat er tijd genoeg is om de aanvraag te verwerken.

Na goedkeuring van je aanvraag – je ontvangt daarover een e-mail – mag je voor het toegekende tijdvak parkeren op vergunningplaatsen en betaalde plaatsen in het gehele gebied B8. Let op: check op de borden die er staan of je in het goede gebied staat!

Ook leden die geen vrijwilliger zijn, kunnen van deze vergunningen gebruik maken. Daarbij geldt wel dat vrijwilligers voorrang krijgen.

Overige parkeergelegenheden

Naast parkeren op vergunning zijn er de volgende parkeermogelijkheden bij AIJV:

  • Betaald parkeren op de Rubensstraat bij de ingang naar AIJV
  • Onbetaald parkeren buiten het vergunningen-gebied, bijvoorbeeld aan de zuidelijke kant van de Rubensstraat of de parkeerplaats aan de Gasthuislaan