/* CSS Document */

ClubApp Intro

ClubApp voor AIJV

De naam ClubApp zegt het al: De ClubApp van AIJV is een app op je smartphone waarmee leden onderling informatie kunnen delen en worden geïnfomeerd over AIJV-activiteiten.
In de app zijn onder meer de schaats- en skategroepen opgenomen zodat trainers gemakkelijk met de groepen kunnen communiceren. Bijvoorbeeld over het al dan niet doorgaan van een training.
In de app kunnen evenementen worden aangemaakt, inclusief de mogelijkheid tot aanmelden. En natuurlijk kunnen hiervan meldingen worden gestuurd aan de doelgroep(en) voor het evenement.
Ook kunnen wijzigingen van de persoonlijke gegevens doorgegeven worden aan de ledenadministratie.

De ClubApp is gekoppeld aan de ledenadministratie, en daarmee is informatie over de leden beschikbaar in de ClubApp. Dit met inachtneming van de AVG-regels.
De groepen zijn gevormd op basis van informatie in de ledenadministratie, de informatie is daarmee steeds actueel.

Met de ClubApp hebben we een praktisch en goed beheerd informatieplatform voor communicatie binnen AIJV. Er zijn nog meer mogelijkheden in de app, die zullen we gaandeweg ontdekken en
– indien nuttig – gaan gebruiken.

Binnen AIJV wordt nu veel gebruik gemaakt van WhatsApp-groepen. Dat is praktisch, maar heeft ook nadelen op het gebied van beheer en privacy. Deze groepen zijn na ingebruikname van de app niet meer nodig.

Downloaden

De App kan gevonden worden in de Playstores met de naam ClubApp.
Maar ook gedownload worden via de Google Play- of App Store met deze links.
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.tizin.socie.tennis
IOS: https://apps.apple.com/nl/app/clubapp/id1136583337

Inloggen

Privacy

Indien een gebruiker nog niet heeft ingelogd is zijn profiel verborgen voor iedereen. Daarom graag inloggen om mee te doen met de ClubApp.

Als je persoonsgegevens wilt inzien (van jezelf, of van iemand anders) wordt om authenticatie gevraagd; zo kunnen alleen clubgenoten de informatie zien die jij deelt in de ClubApp.

Iedere gebruiker kan zijn privacy-voorkeuren instellen in zijn profiel. Het profiel is te vinden in de ClubApp via Menu/Jouw profiel.
Default is het profiel zichtbaar voor clubgenoten (ingelogde bezoekers). Als je dat niet wilt, kan je je profiel wijzigen naar ‘ingelogde groepsleden’ of ‘gebruikers’. Als je kiest voor ‘gebruikers’ is je profiel niet te gebruiken binnen de ClubApp.

Als je bepaalde persoonlijke gegevens zoals email adres en telefoonnummer wilt afschermen, dan kan je dat ook instellen. Realiseer je wel dat je daarmee je bereikbaarheid voor andere leden, begeleiders en coaches verkleint. Ook in noodgevallen.

 

Ouder/kind-gebruik van de ClubApp

Ouders van kinderen die lid zijn van AIJV, kunnen de ClubApp gebruiken door gebruik te maken van het email-adres van het kind. Ouder en kind gebruiken dan beiden de ClubApp met hetzelfde email adres en hetzelfde wachtwoord.
Als er meerdere gezinsleden zijn met hetzelfde email adres, dan kunnen ze allen gebruik maken van de ClubApp op de volgende wijze:

– Deel de account gegevens binnen jou gezin.
– Wanneer ingelogd in de app zie je kort het scherm als welk gezinslid je de app bekijkt. Klik hier op [Wissel] om direct een ander gezinslid te kiezen.
Tussentijds wisselen is mogelijk
– Klik op het menu en de naam van het gezinslid wordt getoond
– Klik op [Wissel] om van gezinslid te wisselen
– Kies als wie je de app wilt bekijken
– Je bent nu ingelogd als deze persoon

Geavanceerdgebruik

Wil je meer weten over het maken van groepen, etc, ga dan naar de beheer pagina

Vragen

Vragen over de ClupApp kan je mailen aan webmaster@aijv.nl .

Comments are closed.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com