Dave-van-Dam Inline Cup komt naar Amersfoort!

Inlineskate wedstrijd bij AIJV

Op zaterdag 13 mei 2023 organiseert AIJV de Dave-van-Dam Inline Cup op onze Rubensbaan. Deze wedstrijd maakt deel uit van een competitie voor jong en oud op inline-skates op skatebanen in midden-Nederland. Skaters van verschillende verenigingen (zoals Ede, Wageningen, Zeist, Amersfoort, Oudewater, Gouda, Almere, Eemland en Purmerend) rijden tegen elkaar voor de dagwinst of het eindklassement. De jeugd van AIJV heeft de afgelopen seizoenen fanatiek en succesvol meegedaan aan deze serie wedstrijden waarin beleving en plezier voorop staan.

Programma en inschrijven

De wedstrijden starten ’s ochtends om 9.30 uur en worden verreden in verschillende
leeftijdscategorieën. Er zijn diverse onderdelen, zoals een individuele tijdrit, 400/800 meter in series en finales en een afvalkoers. Rond 15.00 uur worden de dagwinnaars gehuldigd. We verwachten veel deelnemers en publiek om onze rijders aan te moedigen. Warme dranken, fris en kleine versnaperingen zijn aan de bar verkrijgbaar. Inschrijven kan via deze link.

Help je mee?

Vind je het leuk om mee te helpen om deze wedstrijd mogelijk te maken? Vanaf 8.00 uur starten we met opbouwen, alle hulp is welkom. Stuur een berichtje naar jeugdskaten@aijv.nl, dan regelen wij je lunch, drinken, after-party en de gezelligheid van een dag skaten!