Rubensbaan donderdag 11 januari vanaf 9:00 uur open voor leden en niet-leden

Update 16.15 uur: Om 17 uur wordt het ijs nog bereid, zodat we vanavond open kunnen zijn van 19 tot 21 uur.

Update 15.15 uur: Het ijs wordt iets zachter, maar door de goede ijslaag verwachten we de hele middag open te kunnen blijven. Volgende update om 16.30 uur voor de avond openstelling. En daar zijn we optimistisch over. Ps:cash betaling gaat sneller bij de kassa

Update 12.30 uur: het ijs wordt wat minder, maar er kan nog steeds prima worden geschaatst. En het is gezellig op de baan. We houden de kwaliteit goed in de gaten en geven om 14:30 weer een update.

De weersomstandigheden waren vannacht voldoende om weer een ijsvloer te kunnen maken. De minimumtemperatuur was -6,8 graden. De luchtvochtigheid is gedurende de nacht sterk opgelopen tot 93%. Daardoor was tussen het sproeien meer wachttijd nodig om het water goed te laten bevriezen. Met het resterende ijs van gisteren en de nieuwe toplaag ligt er nu een vloer van 4 cm. Daarmee kunnen we om 9:00 de baan openen en vanmorgen prima schaatsen.
Leden en niet-leden zijn welkom. Schaatsen slijpen is ook mogelijk, gelieve dat te melden bij de kassa. Tarieven staat op tarieven pagina.
Of we vanmiddag en vanavond open kunnen zijn, hangt af van het weer en de staat van de ijsbaan. We zullen gedurende de dag op deze site updates geven.
Gezien de weersverwachting voor de komende dagen, verwachte we dat vandaag de laatste schaatsdag is voor deze vorstperiode.

Tot ziens op de baan en veel schaatsplezier gewenst!