AIJV Skeelertocht op 17 September geannuleerd wegens regen

Laatste nieuws: de regen houdt helaas aan, beide tochten zijn daarom geannuleerd.

In samenwerking met de wielervereniging Snel Verzet Hoogland (SVH) en het Dorpsfeest van Hoogland, organiseren wij als AIJV op 17 September een 2 tal skeelertochten:

 • 40km tocht, een met pijlen uitgezette route om zelfstandig op eigen tempo te rijden.
  Starttijd tussen 09:00 – 11:00.
  Vanwege wegwerkzaamheden hebben we route moeten aanpassen. Je verlaat Hoogland via de noordwest kant en via de Coelhorsterweg over de Eem richting Soest en Den Dolder, naar de landingsbaan van vliegveld Soesterberg. Alwaar een pauzeplek is met een hapje en drankje. Via het ZeisterSpoor (let op de afdaling) ga je weer richting Amersfoort & Hoogland.
  Inschrijven doe je bij de tent van SVH & AIJV, waar je ook een kaartje krijgt van de route, met QR code. Voor het geval je een bordje hebt gemist.
 • 80/85km tocht, als pelotonstocht van maximaal 30 deelnemers met een gemiddelde snelheid tussen 20-22 km/u. Op locatie aanmelden voor 09:30 uur, we vertrekken om 10:00 uur precies.
  De route leidt via het prachtige Gelderse landschap via Appel naar Voorthuizen. Richting het Veluwse Kootwijkerbroek en Otterloo, vervolgens via de Ginkelse Heide, de Gelderse vallei naar Achterveld weer terug naar hoogland. De Route heeft onderweg op 40 km een grote verzorgingspost om te eten en te drinken. Op 20 en 60 km doen we een kleine stop, aan de kant van de weg, bij een kleine verzorgingspost.
  Voor deze tocht, van tevoren aanmelden via dit formulier.
  Bij aankomst even melden en betalen bij de tent van SVH & AIJV.

Kosten zijn €17.50 p.p. (pinnen). Hiervoor krijg je een hapje en drankje bij de verzorgingspost(en) en 2 consumpties bij de Hooglandse feesten waaronder een hamburger, om gezellig na te praten.

Voor beide tochten geld: dat ze op eigen risico zijn en dat we ons houden aan de verkeersregels (er zijn geen verkeersregelaars). Verder is een helm verplicht en pols, kniebeschermers aangeraden.

Je tas kan je achterlaten bij de tent van SVH & AIJV.
Start locatie: Stadspark Schothorst in Amersfoort-Noord/Hoogland. Zie route voor info over aanrijden en parkeren, ook OV.

“Gratis parkeerterrein voor bezoekers  is achter het terrein van rijvereniging de Eemruiters, Engweg 115 in Hoogland. Dan ben je snel bij de nieuwe ingang. Vanaf parkeerterrein is het minder dan 3 minuten lopen naar de ingang en als je snel bent kan het binnen 1 minuut.”

Deelname staat open voor AIJV leden, maar ook voor andere skaters. Meer info is te verkrijgen op skateinfo@aijv.nl.

We zien jullie graag op 17 September,
Jan-Bart, Albert-Jan, Carl en Ale.

Lokatie op het feestterrien: